Kommentoinnista ja tykkäämisestä

  • Haluatko kommentoida?
   – Jos kyllä, voit käyttää nimimerkkiä ja sähköpostiosoitettasi (ei julkaista, sitä ei anneta kenellekään muulle, eikä siihen lähetetä minkäänmoista roskaa täältä).
   – Roskapostien estämiseksi toistaiseksi jokaisen ensimmäinen kommentti tulee minun ensin hyväksyä. Kun sinulta on kerran julkaistu hyväksytty kommentti jatkossa kommenttisi näkyvät heti – edellyttäen, että käytät samaa nimimerkkiä / nimeä ja samaa sähköpostiosoitetta kuin aiemmin.
   Muistathan, että voimme olla eri mieltä ja silti sovussa!
  • Haluatko tykätä?
   – Jos kyllä, sinulla tulee olla joko WordPress-tunnus tai tunnus Facebookissa tai GooglePlussassa ja sinun tulee olla kirjautuneena ko. palveluun.  Anonyymi tykkääminen ei onnistu.
   – Jos tykkääminen ei onnistu (et omista tai et halua käyttää jotain yllämainituista tunnuksistasi), laita nimimerkillä ja sähköpostiosoitteellasi – osoitetta EI JULKAISTA! tai anneta mihinkään! – lyhyt kommentti. Se onnistuu  🙂
  • © Kuvien käyttö?
   – Käytän blogissani niin ottamiani valokuvia kuin maksullisesta kuvapalvelusta, iClipart’sta (www.iclipart.com) ottamiani kuvia, joihin olen maksanut lisenssimaksun. Harvemmin saatan käyttää myös Pixabay’n kuvia (www.pixabay.com). Pixabayn kuvia voi vapaasti käyttää, iClipart edellyttää lisenssia ja minun kuviini voi pyytää julkaisuluvan (mutta copy-merkkiäni ei saa poistaa).

💖 On ilo, kun viihdyt hetken kanssani elämän poluilla! 💖