Varo huijausta!

stop
Tuliko sinulle kaverilta Facebook Messengerillä viestissä linkki YouTubeen? Linkki, jossa ilmaistaan, että kyseinen kaveri olisi löytänyt sinut kyseiseltä YouTube-videolta.
Jos vastaat kyllä, ÄLÄ AVAA linkkiä, sillä kyseessä on huijausviesti!
Jos menit avaamaan sen, sulje selain, kirjaudu uudelleen ja vaihda salasanasi välittömästi.
Uutinen löytyy TÄÄLTÄ.