Positiivista!

peukkunassu *Elämä on pienten hyvien asioiden ketju.* Tiedän, että moni ärähtää tuohon, jotta ”Tässä nyt ei oo mitään hyvää”. Mutta, jospa kuitenkin olisi?! Me olemme tottuneet odottamaan niin suuria; lottovoittoa, jatkuvaa kaunista säätä, juhlia ja monenlaista hauskaa. Mutta, eikö positiivista ole, jos on edes suhteellisen terve? Tai että on koti. Tai on opiskelu- tai työpaikka. Että saa joka päivä -vaikka vaatimattomampaakin- ruokaa. Että voi liikkua vapaana. Että saa nauttia ihan maksutta luonnon kauneudesta. Että on vaatteet ja jalkineet. Että on monia edullisia tai kokonaan maksuttomia harrastusmahdollisuuksia. Ja paljon, paljon muuta!
Nyt on aika antaa tilaa positiivisille ajatuksille! Ei mitään kestohymyä naamalle, vaan asenne, jossa huomataan ne pienetkin hyvät asiat. Siihen meitä ohjaa tänään vietettävä ’Positiivisten ajatusten päivä’.

One thought on “Positiivista!

  1. Minun positiivinen asia tänään on maukas lounas; basmatiriisiä, kermabroileria ja salaattia (+mustaherukkahyytelöä). Jälkiruokana kahvi ja Bebe-leivos. nam.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s